nha-trang2-vietnam

| Viet Nam

Vietnam, strande og filosofi


Solen skinner og det er 30 grader. Det er nu 1 uge siden jeg kom på besøg her på studiecenteret. Jeg skal rejse videre i morgen, men inden da får I lige et lille rejsebrev.

Det midt på formiddagen, og jeg er netop kommet op fra vores lille private strand, hvor eleverne i dag får filosofi-undervisning. De sidder under de viftende palmer og lærer om de gamle filosoffer afbrudt af en dukkert i det 28-grader varme hav. Når vi skuer ud over havet ser vi mange små øer, som ligger her uden for Nha Trang. Der er mange, som har taget dykker certifikat, og de siger, det er en fantastisk oplevelse. Jeg har været her på studiecenteret en uge nu, og der har virkelig været gang i den.

Aktivitetsudvalget har lavet et flot program, og der sker noget næsten hver dag. F.eks. sejltur med dykning og snorkling i søndags og fest om aftenen. Om tirsdagen havde vi skattejagt, hvor vi blev delt i 2 hold og spurtede rundt i byen efter div. poster, om aftenen fælles middag og hygge. Onsdag aften var der barbecue ude i en rismark og i aften skal vi have afskedsmiddag for mig på Sailing Club. På Sailing Club sidder man i strandkanten under palmerne med stearinlys på bordene – det er meget eksotisk og et meget populært sted.

Filosofi undervisningen slutter i denne uge, og så er der en uges ferie, før undervisningen i psykologi/kommunikation/personlig udvikling begynder. Alle har lagt spændende planer for ferien, men det bliver også dejligt at komme tilbage til studiecenteret, som de siger er, ligesom deres hjem. Alle er glade for at være her og de siger, at de lige straks vil skrive rejsebreve til hjemmesiden, men der sker så meget hver dag, så de har ikke nået det endnu…

Tags:


Skriv en kommentar