Vil du ud og rejse?

ProjectAbroad


Projects Abroad er en organisation, som blev startet i 1992.
Organisationen arbejder for at hjælpe lokale samfund i fattige lande samtidigt med at de frivillige får en stor kulturel udlandsoplevelse.Projects Abroad arrangerer frivillige arbejdsophold i mere end 25 udviklingslande. Organisationen har over 20 års erfaring og sendte sidste år omkring 10.000 internationale volontører ud. Du
kan blandt andet arbejde på børnehjem, skoler, naturprojekter, dyreprojekter, og hospitaler. Projects Abroad tilbyder også sprogkurser, studierelevant arbejde og praktikophold for studerende.

Du kan læse mere om dine muligheder for frivilligt arbejde i udlandet på
www.projects-abroad.dk

Du kan også kontakte danske rådgivere på tlf. 42 40 90 20 eller
info@projects-abroad.dk

Jysk Rejsebureau


Jysk Rejsebureau arrangerer rejser, hvor dine ønsker bestemmer rejseform og rute. Vores motto er mærk verden – og med det mener vi rejs med dine sanser; Smag, duft, hør, se og mærk landenes særpræg og kom ind under huden på dem. Når du rejser
med os, vil vi rigtig gerne sende dig ud på egen hånd. Sådan rejser vi også selv, da det bringer os ud, hvor asfalten ender og vejene bliver til stier. Det er nemlig ofte dér, man får de største oplevelser. Vores speciale er at hjælpe dig med at skræddersy dine drømmerejser- og vise dig vejen til de store oplevelser, der venter i de små detaljer undervejs.

At rejse på egen hånd er din chance for at komme helt tæt på de kulturer og lande, som du besøger. Sådan rejser vi selv, og det bliver vi ved med. For det er ofte der, hvor asfalten ender, og vejene bliver til stier, du får de største oplevelser.

Jo før du rejser, jo længere varer minderne… God rejse!