| Thailand

Min tur til Thailand


Min ferie i Thailand var helt fantastisk! Det var min første tur til dette smukke land, og jeg nød virkelig hvert øjeblik. Jeg startede min tur med at udforske hovedstaden Bangkok, hvor jeg fik mulighed for at se nogle af de store seværdigheder, der er der. Jeg besøgte paladserne og de mange tempelbyer og nød at udforske deres historie og kultur. Derefter tog jeg til Chiang Mai, hvor jeg havde mulighed for at dykke dybere ind i Thailands kultur og historie. Jeg fik også mulighed for at besøge en af de mange nationalparker, hvor jeg var i stand til at se og opleve de vilde dyr, der lever der. Til sidst sluttede jeg min tur i den berømte ø, Phuket. Der nød jeg solen og strandene og havde også mulighed for at udforske de mange vandreture, der er der. Alt i alt var min ferie i Thailand virkelig noget særligt, og jeg ville ønske, at jeg kunne vende tilbage der igen snart! Maden er også vildt billigt, så man kan smage virkelig meget lækkert mad.


   

Skriv en kommentar