Kyst i Sri Lanka

| Sri Lanka

Sri Lanka har alt hvad hjertet kan begære


Hej alle,

Super at være med på denne blog! Håber den kan udvikle sig til meget mere! : )

Det er altid spændende at læse andre menneskers rejseoplevelser. Selv er jeg supergarvet backpacker og har efterhånden rejst over ret store dele af verden.

Således har jeg både været i Sydamerika, Nordamerika og Asien. Mit klare favoritrejsemål er helt sikkert Asien, hvor jeg har været i mange spændende lande. Jeg har tilmed boet i Kina i en årrække.

På min seneste tur til Asien i sommeren 2018, var jeg i Sri Lanka i tre uger. Sri Lanka er et superspændende land med mange muligheder for både safari, dykning, kulturelle oplevelser og kulinariske oplevelser. Det er utroligt, at der er SÅ meget samlet på så relativt lille et areal. Turisme er da også gået hen og blevet en stor del af landets økonomi, så du kan vente en aggressiv turistbranche. Derfor er der noget for alle budgetter.

Internettet i Sri Lanka virker superfint og jeg fik derfor god mulighed for også at sætte min første hjemmeside om juniorsenge op. Dette er en hjemmeside, som handler om alt indenfor juniorsenge og vejleder folk, når de skal købe en juniorseng eller halvhøj juniorseng til deres barn.

At kunne udleve sine passioner, når man rejser, er jo hele formålet med at rejse. Således er Sri Lanka et land, hvor der er lidt for enhver smag. Man kan surfe om dagen ved stranden eller opleve store kulturelle steder. Om aftenen kan man sidde og chille på hotellet over en kold øl, mens man er på Facebook eller arbejder på forskellige projekter på det hurtige og stabile internet, som landet har.

Kan på det varmeste anbefale Sri Lanka! Håber at kunne skrive flere spændende blogposter jo mere jeg oplever!


   

Skriv en kommentar