Eiffeltårnet

| France

Rejse til Paris


Jeg rejste her til vinter en tur til Paris. Det er måske et utraditionelt rejsemål på den årstid, men nøj hvor var der smukt og dejligt!

Jeg boede med min veninde nær Republique, som var nemt at finde fra Charles de Gaulle lufthavn. Metro og togsystemet var nemlig super fantastisk let at finde ud af på trods af at jeg normalt ikke er så god til at læse kort og finde vej.

Vi nåede at opleve en masse på kort tid. Selvfølgelig skulle vi se Eiffeltårnet, da ingen af os havde set det før. Men vi så også andre attraktioner – blandt andet et museum om Picasso, Champs Elysees, Triumfbuen og meget andet.

Eiffeltårnet

Selvfølgelig fik vi også spist en masse dejligt mad og besøgt nogle caféer i Paris – det hører sig jo til når man sådan kommer til Paris.

Paris er helt klart en rejsedistination som jeg vil anbefale til andre – her var både massere at se og massere at opleve!


   

Skriv en kommentar