vietnam

| Viet Nam

Efter min uddannelse som sygeplejerske


Efter min uddannelse som sygeplejerske

Der er gode muligheder for at arbejde som sygeplejerske i udlandet. Når man videreuddanner sig har man gode muligheder for at få job som afdelingssygeplejerske eller oversygeplejerske. Når du vælger at videreuddanne dig kan du også vælge at få dig en specialuddannelse.  Med en specialuddannelse kan du blive anæstesisygeplejerske også kaldet narkosesygeplejerske. Derudover kan du også blive specialiseret indenfor intensivsygeplejerske, kræftsygeplejerske, psykiatrisk sygplejerske, stråleterapeut eller sundhed sygeplejerske. Derudover kan du også vælge at efteruddanne dig med en diplomuddannelse eller en kandidatuddannelse i sygepleje eller andet.

Hvad får Sygeplejersker i  løn

Det er forskellige hvad man tjener som sygeplejerske, afhængigt at hvor i landet du arbejder, og om du har videreuddannet dig som specialsygeplejerske. Du får selvfølgelig SU under dit uddannelsesforløb. I 2017 blev der lavet en undersøgelses af lønniveauet for en gennemsnitlig sygeplejerske med en basisstilling. Er du sygeplejerske på et sygehus ligger din gennemsnitlige løn på 29.533 kr. Lønnen for en specialuddannet sygeplejerske ligger dog noget højere. En sygeplejerske med en specialuddannelse i en basisstilling får en gennemsnitsløn på 33.677 kr.

Min tur til Vietnam

I Vietnam besøgte jeg forskellige hospitaler og fik indblik i deres forhold. Det var en kæmpe oplevelse som jeg aldrig glemmer og varmt kan anbefale. Så hvis man er frisk og eventyrlysten skal man klart prøve det an.


   

Skriv en kommentar