images

| South Africa

Min rejse til Sydafrika


Hej allesammen!

Nu har jeg opfyldt min drøm. Jeg har endelig været i Sydafrika. Jeg var der i 7 uger. Det var så skønt, også tænkte jeg bare på at dele på min hjemmeside. Jeg rejste med min ven Sabrina. Hun var så venlig. Hun inviterede mig også på ferie sidste år. Vi havde virkelig en god tid. Vi så så meget i Sydafrika, og jeg må sige, at jeg må lide dem rigtig meget. De er så venlige og varme. Jeg må sige, jeg følte mig velkommen. De viste mig masser af interessante steder. Vi kørte et cirkulært i mange provinser som Gauteng, Free State og North West Province. Den mest utrolige følelse var at lægge en lille løve i mine arme. Sydafrika er virkelig smuk og ikke rigtig et 3. verdenskrig, som jeg først troede. Det er så udviklet.  Jeg tror jeg har et billede af det sande Sydafrika nu, da jeg ikke gik der som en turist alene, men jeg var sammen med mine sydafrikanske venner hele tiden, og de lærte mig rigtig meget. Den anden uge gik jeg til Cape Town for at komme til min ven Johan. Jeg blev sammen den uge. Disse var også meget venlige for mig. De gjorde alt for at skabe mig behageligt, og jeg må sige, at jeg følte mig som hjemme der. John er en god fyr, og det er Johan. John og Johan arbejdede igennem ugen. Jeg gik sammen til Cape Town hver dag og gik for at se på forskellige ting på egen hånd. Om eftermiddagen lavede John vidunderlig mad. :-) I weekenden viste John og Johan mig masser af ting, herunder de smukke vinmarker i Stellenbosch, Cape of Goodhope osv. Den 3. uge jeg tilbragte i Suncity. Det er svært at dele med alt med bare et par sætninger! Jeg fik også at se mange vilde dyr. Jeg vil gerne have tak til Sabrina så meget !! Du har alle gjort min ferie uforglemmelig. Jeg vil altid skat mine minder om denne ferie.


   

Skriv en kommentar