firenze

| Italy

Min skønne rejse til Firenze


Min rejse til Firenze

Centro storico, centrum i Firenze er småt og gå venligt. Det effektive busnetværk, der drives af ATAF, som råder over 4 ruter; (A, B, C og D) som bygget til at navigere i byens smalle gader. Enkeltbilletter til alle ruter koster € 1,20 og gælder i 90 minutter; en 24-timers pas koster 5 €. Juli og august kan være uudholdeligt varmt og fugtigt i Firenze, så det kan bedst undgås.

firenze

Sommer i Firenze

I august, når de fornuftige florentiner forlader byen, lukker mange restauranter og barer og nogle butikker i en periode. I foråret og efteråret (april / juni og september / oktober) er vejret normalt og behageligt, men byen er fyldt med turister. Hvis du vil undgå folkemængden, så pak varmt tøj, en paraply og et par solbriller og besøg rejs i slutningen af ​​november eller slutningen af ​​februar. Bestil billetter i forvejen til Uffizi og Accademia, hvis du er klar på det. Hvis du planlægger at gå til flere museer, så skal du overveje at købe Firenze-kortet, det vil ikke kun spare dig for at låne penge, men det giver samtidigt ret til at springe køen over. På restauranter forventes der normalt at man giver drikkepenge, selv om det er rart at afregne din regning med et par mønter.

Florens museer

Florens museer, paladser og kirker indeholder nogle af de største kunstneriske skatte i verden. De mest populære og vigtige steder i Firenze omfatter katedralen, baptisteriet, Uffizi, Bargello og Accademia. Kirkerne Santa Maria Novella og Santa Croce er veritelige kunstgallerier, og San Lorenzo-biblioteket er blot en storslået udstilling af Michelangelo’s arkitektoniske geni. Vandre et par af de ældste gader i byen, før du kommer til floden Arno, krydse Ponte Vecchio og gå gennem den “nyeste” del af Firenze, Oltrarno. Sørg for at sætte tid og energi til side for at se det store og varierede kunstsamling indrettet i Pitti Palace. Når du er blevet træt af museer og monumenter, skal du gå udendørs. Tilbring en dag på Boboli Gardens eller klatre op ad bakken til kirken San Miniato al Monte for at opleve en fortryllende udsigt over Firenze, Italien.

 

Firenze og dets storslåede skatte venter på dit besøg!


   

Skriv en kommentar