| Spain

Cala Montgo i Costa Brava er min paradis!


Jeg har altid været dybt forelsket i Spanien, især den nordlige del Catalonien. Det er jo nok fordi en af mine forældre kommer derfra og har spænderet rigtige mange sommer derned på Costa Brava.

Derfor, inden jeg startede min uddannelse som turist guide havde jeg faktisk besluttet at min praktik skulle foregå i en lille landsby ved kysten kaldet L’Escala. Der har jeg nemlig mange venner og fætre som vil gør mit ophold mere hyggelig.

Netop lige nu, befinder jeg mig der, hvor jeg tog afsted den første juli 2017 for at hjælpe danske turister med at lære den spanske kultur at kende og har nydet det utrolig meget indtil nu.

Costa Brava er en kyst hvor man kan se og opleve mange ting hvis det er det som man går efter. Hvis man er til mad, så er udbudet megastor, og man kan sagtens spise som en greve med få penge. Naturligvis findes der også mange gode steder hvor man kan smage på nogle af de fineste retter inspireret af det franske køkken hvis man har økonomi til det.

I mit første indlæg vil jeg koncentrere mig om en lille dejlig plet i L’Escala som hedder Cala Montgó. Jeg vil meget stærk anbefale jer i besøger denne guide omkring Cala Montgó og egnen, som til min overraskelse også findes på dansk!

Vi taler faktisk om en lille strand hvor der findes en masse aktiviteter og spisesteder rundt omkring som er egnet til hele familien. Man behøver faktisk ikke at leje et hus eller lejlighed langt væk fra hvis man ikke har lyst til det, da tilbudet på lejligheder er rimelig høj.

Livet på Cala Montgó er fordelt i tre forskellige tidspunker:

Om morgenen: Her kan man bade i en rolig strand og spis morgenmad på et af de steder som findes i nærheden uden at opleve den stress der kan være på andre større strand.

Om eftermiddagen: Typisk spansk køkken bliver tilbudt overalt, og man behøver ikke at gå langt væk for at opleve en fantastisk middag til rimelige priser!

Om aftenen: Her lukker butikkerne og så går der gang i det spanske natteliv med mange barer og pubs som åbner deres dør til det ung publikum der plejer at komme til hver aften.

Jeg kunne godt ønske mig at skrive lidt mere, men skal snart på arbejde og skal også ud at handle lidt, men jeg lover at jeg vil kigge forbi inden så længe og vil fortælle flere detaljer om den lille paradis ved den spanske kyst!

Tags: , , ,


   

Skriv en kommentar