fuengirola

| Spain

Sådan kombinerede jeg drømmen om at være selvstændig med mit sabbatår


Jeg har altid drømt om, at komme ud og rejse i en længere periode. Ikke synderligt meget for at opleve flere forskellige steder, som mange f.eks. gør ved at tage på interrail el.lign. Da jeg var ved at være færdig på HHX havde jeg et helt særligt ønske om, at komme ud og bo i et andet land i f.eks. 6 måneder. Det valg endte med at falde på Spanien og det er jeg rigtig glad for, at jeg har gjort den dag i dag, da jeg har fået rigtig meget ud af at bo i Spanien (nærmere bestemt i Fuengirola omkring Malaga) i 6 måneder.

Hvad lavede jeg i Spanien?

Gennem min tid på HHX har jeg brugt tid på at læse rigtig meget om iværksætteri og i den forbindelse har jeg også studeret begreber som søgemaskineoptimering, affiliate marketing og deslige. Jeg har altid haft en drøm om, at jeg én dag kunne komme til at leve af, at arbejde med affiliate marketing. Derfor valgte jeg at tage afsted til Spanien i 6 måneder, hvor jeg i denne tid fik muligheden for at arbejde intensivt med mine forskellige projekter, hvilket har gjort, at jeg i dag har udarbejdet en større portefølje af sider, som giver en indtjening måned efter måned.

Kan man finde andet arbejde i Fuengirola?

I og med, at jeg ingen penge tjent på mine projekter, inden jeg tog afsted, så var jeg naturligvis nødsaget til at supplere med anden indkomst ved siden af mine projekter. Derfor valgte jeg at få job hos ét af de mange danske telemarketingselskaber, der er beliggende i Fuengirola. Det var i høj grad også placeringen af disse telemarketingselskaber, der gjorde, at jeg endte med at placere mig i Fuengirola i stedet for i én af de mange andre byer, der selvfølgelig havde været mulighed for at bo i, i Spanien.

Kan jeg leve af mine projekter i dag?

Jeg ville rigtig gerne kunne sige, at jeg kan leve af mine projekter i dag. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er gået fremad og at jeg i dag har muligheden for at have skåret meget ned på det freelance-arbejde, jeg laver ved siden af. Jeg fortsætter med at arbejde med og vækste mine projekter, så jeg én dag kan leve af dem og arbejde med dem på fuldtid. Et godt eksempel på ét af mine projekter er test-basen.dk, hvor jeg blandt andet skriver om byggeri og ligeledes giver mine besøgende mulighed for at indhente tilbud på deres byggeopgave.


   

Skriv en kommentar