silkegarn

| Spain

En kæmpe oplevelse og 5 kg. silkegarn rigere


silkegarnJeg har glædet mig meget til at skrive dette indlæg, da jeg med stor fornøjelse har læst en masse indlæg på dette website. Status er, at jeg netop er hjemvendt fra et fantastisk sabbatår i Malaga. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg ville tage et sabbatår, men det var ikke planlagt, at det skulle være netop Malaga. Ikke desto mindre faldt mit valg på Malaga, Spanien, da jeg skulle vælge mellem nogle af de mange spændende destinationer. Hovedårsagen til, at jeg valgte netop denne destination var muligheden for at kombinere både arbejde og fornøjelse. Jeg havde nemlig erfaret, at der var rigtigt mange danske virksomheder i Spanien, som løbende søgte arbejdskraft.

Arbejde hos garnbutik

Før jeg rejste til Malaga, søgte jeg en masse jobs, da jeg ville sikre mig et godt økonomisk grundlag.. Desværre måtte jeg finde mig i at få rigtigt mange afslag, da efterspørgslen på ledige jobs var meget stor. En uge før jeg tog afsted, modtog jeg en meget glædelig mail fra en garnbutik. De havde nemlig læst min jobansøgning med stor tilfredshed, og de ville rigtigt gerne ansætte mig. Således bar jeg ad med at få et job, hvor min primære opgave var at skrive om garn i alle afskygninger. Jeg har altid været dygtig til at skrive og har fået topkarakterer i dansk, så det var et job, der passede særdeles godt til mig.

Men hvad gør man, når man får et job hos en garnbutik og ikke ved ret meget om garn? Det er simpelt – man suger til sig med viden og bruger tid på at læse bøger og guides. Før jeg fik jobbet, havde jeg aldrig nogensinde rørt en strikkepind eller en garnnøgle. Dog blev jeg stille og roligt bidt af strikning, som jeg faktisk fandt meget interessant. Det skal desuden nævnes, at min kuffert var fyldt med 5 kg. silkegarn – doneret af min tidligere arbejdsplads.

Fest og glade dage i weekenden

Mit sabbatår bestod naturligvis ikke kun afarbejde. Når det blev fredag, holdt jeg fri indtil mandag, hvor jeg festede med alle de andre danskere. Jeg er hverken særlig skarp til engelsk eller spansk, så jeg kommunikerede hovedsageligt med andre danskere. De fleste andre danskere arbejdede med telefonsalg, så det var i en lidt anden boldgade end mit job. Ikke desto mindre hyggede jeg mig rigtigt meget med de danske telefonsælgere, som altid var klar på at sætte gang i en god fest.

Nu er mit sabbatår slut, og jeg er klar til at studere igen..

Tags: , , ,


   

Skriv en kommentar