bocas del toro, panama

| Panama

En oplevelse for livet


For mig har rejsen været en oplevelse for livet!

Der er helt stille og det eneste man kan høre er nogle gange brøleabernes brølen eller fuglenes evindelige sang. Der er ingen andre oppe, kun lige Wagner, en af de ansatte der renser poolen og nogle rengøringsdamer, der tøffer rundt med deres koste. Jeg hopper bare i bikinien og så ellers direkte i poolen, og tager mine 20-30 baner. Det er bare den bedste måde at vågne på og derefter er man ellers klar til dagens begivenheder.

I disse tre måneder har jeg oplevet mere end jeg havde troet var muligt. Der har været alt lige fra surfing og vulkanvandring til ”jungle-ture” og hesteridning gennem den smukkeste natur. I vores friuge tog Anne Marie og jeg til Bocas del Toro i Panama og ind imellem må man altså nive sig selv i armen for at huske, hvor smukt og vidunderligt det er omkring en. At sidde der på en helt øde bounty strand og høre bølgernes brusen og mærke solen bide fat. En helt bestemt slags ro fylder kroppen, og tanken om ens ellers så stressede og tidspressede hverdag hjemme i Danmark synes helt uvirkelig og meget langt væk. ”PURA VIDA” udtrykket (lev livet) kan du til tider godt blive ret frustreret over, da alting bare tager den dobbelte tid af hvad den oprindeligt plejer, men på samme tid er der bare heller ikke noget bedre end at vide, ”når du det ikke i dag- må det blive i morgen.”
 bocas del toro, panama
At sætte sig og skrive lidt dagbog eller blot lade tankerne flyde mens man ser solen gå ned ude i horisonten er bare VIDUNDERLIGT!

Costa Rica er et skønt land absolut et besøg værd og ens lettere kritiske fordomme overfor Mellemamerika ændres i det øjeblik du træder ud af flyveren og mødes med varme og smil fra de lokale ticos! For mig har rejsen været en oplevelse samt et minde for livet!


1 svar til “En oplevelse for livet”

  1. morten Siger:

    Hold da op, hvor lyder det spændende – bare det var mig :)

Skriv en kommentar