new zeland

| New Zealand

New Zealand


En rejse til New Zealand er ikke bare en rejse til en fremmed og spændende land, men oplevelse for livet, der overgår selv de største forventninger.

New Zealand har det hele: grænseoverskridende og ekstreme udfordringer, uforglemmelige og enestående natur-oplevelser, afslappende badeferie på “bounty-strande”, en spændende og imponerende kultur og historie, pulserende storby-ferie og en befolkning, der tager imod dig med åbne arme og vil gøre alt for at dit ophold i New Zealand bliver “the time of your life”. Kombiner alt dette med en spændende undervisning og særligt et fantastisk og stærkt fællesskab, så har du fået en forsmag på hvad der venter dig i New Zealand.

Alt dette lyder måske som den rene utopi, men opholdet og oplevelserne kan ikke beskrives med ord. Hvem skulle have troet, at 30 fremmede mennesker skulle blive dine bedste venner efter blot 3 måneder? Grib chancen og få en oplevelse for livet – du vil ikke fortryde det et sekund.

new zeland


   

Skriv en kommentar